• Geen producten in winkelmand.
Image Alt
  >  Nieuws   >  Nieuwe collectie kussens
Schattige kussens

Nieuwe collectie kussens

Lees snel verder om meer te ontdekken over de nieuwe kussens in ons assortiment!

Onlangs zijn ze voor het eerst toegevoegd in ons assortiment, de nieuwe collectie schattige kussens! Ieder kussentje is handgemaakt, in een heleboel verschillende varianten.

Wat er zo leuk is aan onze kussentjes? Je kan ze aan twee kanten gebruiken! Bijna al onze handgemaakte kussens beschikken over twee totaal verschillende buitenzijden. U draait de kussens in een handomdraai om en hebt een andere uitstraling.

Babykussen handgemaakt Golden JungleKijk bijvoorbeeld eens naar de “Golden Jungle” serie. Dit zijn hele schattige kussentjes voor in de baby- / kinderkamer. De kussenhoezen zijn gemaakt van 100% katoen, en zijn voorzien van een rits. De afmetingen van de getoonde kussens op onze site zijn 40x40cm. Heeft u vraag naar een ander formaat kussen? Dat kan, stuur ons dan een email Wij zullen samen met u de mogelijkheden bespreken.

Van iedere oplage zijn slechts een beperkt aantal kussentjes beschikbaar. Het voordeel hiervan is dat u slechts 1 van de weinige zult zijn die dit exclusieve kussentje in het bezit zal hebben. Wees er dus snel bij!

Nieuwsgierig geworden naar meer? Bekijk hier onze exclusieve serie handgemaakte kussens!

Post a Comment